Nail HQ

 • Over Nail HQ
 • Neem contact op
Over Nail HQ

Nail HQ is een eigentijds en innovatief merk dat zich richt op het uiterlijk, de gezondheid en het welzijn van je nagels.

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, is Nail HQ een “British” merk met een sterke nadruk op innovatie en kwaliteit.

Nail HQ voert een collectie met de juiste producten voor essentiële nagelbehandelingen.

Deze producten zijn voorzien van de nieuwste geavanceerde technologieën die te vinden zijn in cosmetica, huid- en haarverzorging.

Middels de lijn van Nail HQ is de consument in staat duidelijk en goed de juiste producten te kiezen voor de benodige nagelverzorging.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op www.nailhq.nl voor meer informatie.

USP's

 • Duidelijke verpakking met uitstraling
 • Duidelijke en totale lijn van producten
 • Geproduceerd in Europa

Nail HQ is te koop bij:

www.blisso.nl
www.bol.com

Neem contact op

Interesse in Nail HQ? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Nail HQ

  Een greep uit de collectie:

  Nail HQ Growth

  De groei formule van Nail HQ bevordert de nagelgroei. Met Pro Vit-B5, Cafeïne & Biotine. Zorgt voor de juiste balans die nodig is voor langer gezonder uitziende nagels.

  Nail HQ Essentials Hardener

  De verrijkte Pro Vitamine B5 formule zorgt voor hardere en meer buigbestendige nagels. Geformuleerd om nagels te helpen harder te maken en te beschermen.

  Nail HQ All in One

  De Nail HQ All in One is een multifunctioneel product ontworpen om nagels te versterken en om breken te voorkomen. Geformuleerd met acrylhars, Acai Berry en Argan olie.

  Nail HQ Strengthener

  Een uniek intensief dual-action nagelverzorgingsproduct met gehydrolyseerde eiwitten en voedende kokosolie om natuurlijke nagels te versterken.

  Nail HQ Essentials Cuticle Oil

  De Nail HQ Cuticle Oil bevat amandelolie doordrenkt met vitamine F die snel wordt geabsorbeerd in het nagelbed en de nagelriemen. Het product houdt de nagelriemen en nagels soepel, terwijl ook de kans op broosheid en breuk wordt verminderd.

  Nail HQ Bite Guard

  Nail HQ Bite Guard is speciaal gemaakt om te stoppen met nagels bijten. Geformuleerd met Bitrex om een bittere smaak achter te laten bij het bijten van nagels. De formule bevat ook Biotine, Cafeïne & Vitamine E om te helpen bij het verbeteren van de conditie van uw nagels.