Look Good Feel Better

 • Over Look Good Feel Better
 • Neem contact op
Over Look Good Feel Better

Look Good Feel Better is een stichting dat in 1994 is gestart in het Verenigd Koninkrijk. De stichting is nu actief in 27 landen en heeft bijna 2 miljoen vrouwen met kanker ondersteund, o.a. door Workshops van professionele visagisten.

Internationaal wordt Look Good Feel Better ondersteund door meer dan 100 bedrijven, merken en e-tailers/retailers. De stichting ondersteunt al 25 jaar het fysieke en emotionele welzijn van patiënten die worden behandeld voor alle soorten kanker.

B2Beauty werkt nauw samen met de Nederlandse tak van Look Good Feel Better.

Door de kwasten van Look Good Feel Better te kopen, kunnen meer patienten in Nederland worden voorzien van workshops, informatie en online ondersteuning. Hiermee kunnen de deelnemers met vertrouwen kanker overwinnen. Het bedrijf achter deze kwasten doneert 10-12% van de groothandelsprijs van dit initiatief aan de gelijknamige stichting!

Website stichting: www.lookgoodfeelbetter.nl

Neem contact met ons op voor meer informatie.

USP's

 • Superzachte, hypoallergene Taklon-haren
 • PETA geaccrediteerd Dierproefvrij & Vegan
 • Donatie bij elke verkochte product
 • Hoogwaardige kwaliteit producten
 • Breed assortiment

Look Good Feel Better Kwasten zijn te koop bij:

www.blisso.nl
www.bol.com

Neem contact op

Interesse in Look Good Feel Better kwasten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Look Good Feel Better

  Een greep uit de collectie:

  Luxury Brush Set

  Met deze uitzonderlijke borstelset kun je een natuurlijke, elke dag of dramatische nacht look creëren met gemak en precisie. Met 4 borstels is deze set gemaakt om je gezicht toe te passen, te mengen, te accentueren en te definiëren.

  Antibacterial Brush Sanitising Foam

  Deze alcoholvrije borstel ontsmetende schuim doodt tot 99,99% van bacteriën met blijvende bescherming tot 4 uur. Te gebruiken in combinatie met een kwasten reiniger of op zichzelf voor onmiddellijke bescherming.

  Powder Brush

  Een grote, hand-gebeeldhouwde poeder kwast. Ideaal voor het creëren van een vlekkeloze, pixel-perfecte basis. Met dichte en volle haren kun je snel en gelijkmatig elke poeder op je gezicht blenden.

  Angled Contour Brush

  Deze contourkwast volgt naadloos de contouren van het gezicht. De met de hand gemaakte kwast is gemaakt om volledige dekking te bieden en maakt contouring gemakkelijk.

  Travel Brush Set

  Deze professionele en duurzame Travel Brush set bevat een Powder Blush kwast, Shading en concealer Brush en een Foundation Brush. Met kortere kwast grepen en grote koppen is deze set perfect voor elke reis.

  Foundation Duo Set

  Bereik de perfecte, vlekkeloze basis met deze hand gemaakte Foundation Brush Duo set. Kan worden gebruikt met poeder, vloeistof of crème voor een streak-vrije toepassing.