So Eco

 • Over So Eco
 • Neem contact op
Over So Eco

So Eco is een duurzaam merk dat focust op make-up kwasten, spa producten en accessoires. Dit innovatieve merk legt daarbij de nadruk op componenten die op verantwoorde en ethische wijze worden geproduceerd.

De problemen die door plastic verpakkingen worden veroorzaakt, worden in toenemende mate in de media behandeld. Er is een duidelijke internationale roep om plasticvermindering. Dit doet So Eco al sinds 2012!

So Eco hanteert eco-gerichte principes die zorgen voor een lagere impact op het milieu door middel van verantwoord geproduceerde producten en verpakkingen.

Het assortiment omvat: make-up kwasten, badproducten en haarborstels.

So Eco is de officiële partner van Tree Nation en plant 1 boom voor elke 100 verkochte producten!

Dit helpt niet alleen om ontbossing tegen te gaan, maar bevordert ook de biodiversiteit in een omgeving die sterk is aangetast door houtkap. Door samen te werken met Tree Nation kan So Eco ook de lokale gemeenschappen steunen en daarbij CO² compenseren. Meer informatie: www.tree-nation.com/forest/soeco

Neem contact met ons op voor meer informatie.

USP's

 • Duurzame producten
 • PETA geaccrediteerd Dierproefvrij & Vegan
 • Plant 1 boom bij elke 100 verkochte producten
 • Hoogwaardige kwaliteit producten
 • Breed assortiment

So Eco is te koop bij:

www.blisso.nl
www.bol.com

Neem contact op

Interesse in So Eco? Neem contact met ons op voor meer informatie.

  So Eco

  Een greep uit de collectie:

  So Eco Stippling Brush

  De Stippling Brush is met de hand gesneden tot twee verschillende lengtes om de juiste hoeveelheid foundation, blush of highlighter aan te brengen. Deze milieuvriendelijke make-up kwast is perfect voor het creëren van een vleugje kleur en definitie, waardoor je een professionele afwerking krijgt.

  So Eco Face Kit

  Deze kwastenset is een vierdelige collectie van veganistische make-up kwasten en tools, essentieel voor elke make-up tas.

  So Eco Complexion Sponge

  Deze spons combineert make-up gelijkmatig voor een vlekkeloze afwerking. Deze spons is ultrazacht, niet-gevoelig en gaat lang mee. De spons werkt zowel vochtig als droog en zal opzetten wanneer het in contact komt met water waardoor het mengen moeiteloos gaat.

  So Eco Duo Brush

  Deze twee kwasten kunnen worden gebruikt om elke look te maken en te voltooien. Vorm, schaduw, definieer lijnen en blend make-up om een perfecte look te creëren.

  So Eco Exfoliating Gloves

  Eco-scrubhandschoenen zijn perfect om de huid te polijsten voor een heldere, verfijnde look. De handschoenen verwijderen vakkundig droge en dode huidcellen waardoor uw lichaam glad en stralend aanvoelt. Gemaakt van polyester mix die is gemaakt van gerecyclede plastic materialen.

  So Eco Bronzer Brush

  De bronzer brush heeft een grote, ronde kop die zorgt voor een soepele, gedefinieerde toepassing van bronzer. De kwast kan ook worden gebruikt om zowel gezichtspoeders als blushers aan te brengen.